Sista träningschansen

_MG_4517 _MG_4524 _MG_4550 IMG_6607xMan blir ju trött på sig själv alltså, när man varit tapper och tränat hela hösten och vintern. Så råkar man åka till Mexico och hamnar totalt ur gängorna haha. Så står man här i maj och känner sig svag och det är endast två månader till stand-säsongen. Hade ju återigen planerat någon slags feminin ”Hulken-figur” men det får helt enkelt vänta något år till. MEN, det är inte försent att lägga på sig lite muskelmassa ändå. Kickstartade förra veckan med att träna fyra dagar och har därför haft träningsvärken från helvetet! Är pepp på att superträna till sommaren :)
p&k

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>