Hello Vitabergsparken!

DSC_1274 DSC_1273 DSC_1304 DSC_1310 DSC_1323 DSC_1333 DSC_1335 DSC_1341 DSC_1342 DSC_1345 IMG_6686 DSC_1351Men den här kvinnan alltså! Sarah min Sarah <3 Igår på eftermiddagen åkte jag hem till hennes fantastiska lägenhet på söder med utsikt över hela Vita Bergs-parken. Svårt avundsjuk på en helt sinnessjukt fin lägenhet, och balkongen slog ju alla rekord. Här kommer jag hänga mycket i vår och sommar hehe. Så härligt att bara ha en helkväll med Sarah, henne mår jag bra av! Hon har för övrigt de sötaste av hundar haha, Harry och Freja. Som bara ville gosa och hångla mest hela tiden. Gud vad jag saknar djur i mitt liv. Har på riktigt funderat på om jag ska köpa en hamster!

Efter att vi hängt på ballen i x antal timmar kom även Sarahs kille Gustav hem och joinade chitchattet. Sen blev jag medsläpad till Caurosel för att de hade någon form av vårpremiär. Men det blev en väldigt snabb visit, för mycket folk och trängsel får mig att bli totalt folkskygg. Så jag åkte istället hem och lagade en gourmet natt-middag haha. The perfekt end!
p&k

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>