27 år med mjölktänder?!

IMG_6574Har varit rätt bra på att fotografera min senaste vecka, så jag tänkte att ni ska få se en liten summering av min gångna vecka i mobilbilder :)

Vet ni va? Jag har fortfarande två mjölktänder kvar i underkäken, dem två andra hörntänderna! Anledningen till att jag har dessa kvar är för att jag inte hade några tänder under som väntade på att få se dagens ljus. Konstigt kanske ni tänker, det tänkte jag också, men tydligen är det rätt vanligt. Men dessa gaddar är ju skapta för att hänga med i ca 7-10 år, sen ska de ju trilla ut och ersättas med nya. Så mina har nu hängt med i typ 24 år och de är rätt härdade. Jag har inte haft några speciella hål och så i övrigt, men dessa jävlingar är ju känsligare än de vanliga så det är dem som åker dit i stressiga perioder när jag pressar tänder som en gammal hagga om nätterna. Fick en bettskena för jättelänge sedan men som mest har sett utsikten av mitt badrumsskåps insida – och inte insidan av min mun. Men nu fick jag bastning av min tandläkare Alexander om att jag måste använda den där rackarns skenan haha, eftersom det är bra att behålla dessa rövare i munnen så länge det går :)

Hamburgade sedan loss med en halloumiburgare på väg till min revisor, jag är ingen hamburge-typ alls, men deras är faktiskt grymma! Man måste ju unna sig när man ska göra tråkigheter på skatteverkets hemsida.IMG_6665xJag övar på Snapchat, skulle vilja säga att jag ändå är rätt bra efter denna vecka. Jag och min kompis kör naken-chats och nu får jag förmodligen en liten pisk för att man lägger upp denna i bloggen hehe, men det är ju föör kul för att inte printscreena! För det får man ju tydligen inte göra på snapchat haha. IMG_6550
Fick ett mms av Mira & Thilda, att i nästa månads Vecko Revyn är vår mode-editorial som vi plåtade i Mexico, ska bli superkul att se :-D !IMG_6623Var hos bästa Elisabeth och utövande ännu mer avancerat pony-hår. Jag var själv hos frisögrossisten innan och fick välja ut de färger jag ville ha. MMMM! Så mycket coolt, så lite tid haha. Nu ska jag hålla mig till dessa nyanser ett tag. Denna gång blev det lite mer grönt och lila i. I framtiden vill jag absolut testa på rosa, röd, orange, lila i samma hår. Men en sak i taget!!IMG_6666Var ju hemma hos Sarah och drack vin, så hon fick en liten impulsivt inköpt blomma eftersom det var första gången jag var där. Inhandlade en gul badrock från Filippa K som synd på bilden ovan, fantastisk!

På fredagen AW:ade jag med Anna på Tures för att sedan möta upp med Beatrice och Malin för mer häng. Avslutade sedan på en av mina favoritplatser för tillfället – where techno flourish free <3
p&k

blogstats trackingpixel

En reaktion på “27 år med mjölktänder?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>