Love Yogaire

DSC09519 DSC09537

Världens bästa start på morgonen med Yogaire <3 Vi körde med min träningsgrupp med Nike i förra veckan och kommer köra nu i 3 veckor framöver på tisdagsmornar! Så skönt, så nästa pass är redan imorgon :) För er som inte testat den yogaformen än så borde ni verkligen göra det. Jag har ändå testat på de flesta typer av yoga men detta är min absoluta favorit. Plus att Jessica som har Yogaire är så duktig. För nybörjare än nog bland de lättaste av yogaformerna !

Yogaire is definitely the best start of the day <3 We went there with my training group with Nike last week and will keep on go their every Tuesday until summer. So nice, so next session is tomorrow :) For those of you who havn’t tried it yet, you really should ! I’ve tried most types of yoga, but this is my absolute favorite. Plus, Jessica who owns Yogaire are so talented. Perfect for beginners too! 

p&k

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>